Fysiotherapie en revalidatie vormen de kern van de praktijk Van der Bruggen met zijn drie ervaren fysiotherapeuten
Fysiopraktijk van der Bruggen in LeidenFysiopraktijk van der Bruggen in Leiden Fysiopraktijk van der Bruggen in Leiden

Wat kunt u van ons verwachten


Deskundigheid: Wij zijn geregistreerd in het kwaliteitsregister van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF), zijn BIG-geregistreerd en volgen met regelmaat bij- en nascholingscursussen. Deze deskundigheid wordt bevestigd door het feit dat wij contracten hebben met alle zorgverzekeraars in Nederland.

Doelgerichtheid: Wij werken volgens de richtlijnen van het KNGF op het gebied van methodisch handelen en verslaglegging.

Betrokkenheid: Wij hebben aandacht en tijd voor de patiënt. Voorlichting en inzicht in het klachtenverloop en de multidisciplinaire samenwerking bepalen mede het succes van de therapie en verkleinen de kans op recidive.

Flexibiliteit: Wij proberen na aanmelding de behandeling binnen enkele dagen te starten en de afspraken te maken op een tijd die de patiënt het beste past, dus ook ’s avonds. Indien medisch noodzakelijk is tevens behandeling aan huis mogelijk.

Specialisaties: Naast onze ruime ervaring als algemeen bevoegd fysiotherapeut hebben wij ons gespecialiseerd in postoperatieve behandelingen na b.v. knie- of heupprothese, oedeemtherapie, psychosomatische fysiotherapie en toepassen van het Medical Taping Concept.